Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op het gebruiken van de informatie naar aanleidng van het bezoeken van de website van Camper-info.nl. Door het bezoeken van één of meerdere pagina van deze website aanvaardt u de toepassing van deze disclaimer.

De informatie die u op deze website aantreft is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hoewel Camper-info.nl zijn best doet om alle informatie zo goed en foutloos mogelijk te vermelden,is het mogelijk dat de getoonde informatie onjuistheden bevat. Camper-info.nl kan het niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten of (financiële) schades voortkomend uit het gebruik van deze website.

Camper-info.nl doet zijn best om de informatie zo accuraat mogelijk weer te geven en daarbij draagt zij zorg dat de informatie getoond op de website regelmatig ge-update wordt. Hiertoe zal ook informatie nodig zijn van de, op deze website, vermelde camperplaatsen. De prijzen zoals genoemd op de pagina van de betreffende camperplaats zijn onder voorbehoud.

Camper-info.nl bevat (hyper)links naar websites buiten het domein van Camper-info.nl. Door op deze (hyper)links te klikken verlaat u de website van Camper-info.nl. Camper-info.nl kan niet instaan voor de juistheid van die getoonde websites en wijst alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de inhoud van die websites dan ook af.